Vrachtauto (C).

 

Als jij vrachtautochauffeur wil worden moet je een rijbewijs categorie C hebben. Hier kan Corten Verkeersopleidingen je bij helpen!

Zodra je 17 jaar bent, en in het bezit van een geldig rijbewijs B kun je beginnen met rijlessen. Om op examen te kunnen gaan moet je minimaal 18 jaar zijn. Als je jonger dan 21 jaar bent moet je bovendien in het bezit zijn van de volledige basiskwalificatie code 95.

Dit betekent dat je 3 theorie-examens (module 1, module 2 en module 3) moet doen.

Bovendien moet je voordat je praktijkexamen gaat doen 2 praktijktoetsen doen: de toets besloten terrein en de praktische toets. Ook hierbij kan Corten Verkeersopleidingen je van dienst zijn.

Ben je 21 jaar of ouder? Dan hoef je niet de volledige basiskwalificatie te behalen, en is een theorie-examen module 1 voldoende.

Je mag dan echter alleen 'hobbymatig' met een vrachtauto rijden. Wil je chauffeur worden, dan zul je dus altijd de volledige code 95 moeten behalen. Voordat je praktijkexamen kunt doen moet je altijd een gezondheidsverklaring invullen en een medische keuring doen.

Corten Verkeersopleidingen adviseert altijd om dit te regelen voordat je aan de opleiding begint.

Bij Corten Verkeersopleidingen werken we niet echt met pakketten, bij ons betaal je wat je rijdt, en je rijdt wat je betaalt!

De ervaring leert ons dat 25 uur rijles met de vrachtauto gemiddeld nodig is om succesvol op examen te kunnen gaan. Een proefles is altijd mogelijk, dan gaan we gezamenlijk overleggen hoe de praktijklessen gaan verlopen.

 Onze prijzen:  
 Proefles/intakeles (2 uur)  150,00 €
 1 uur rijles categorie C 79,00 €
 Praktijkexamen categorie C 419,55 €

  Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.